Данок на додадена вредност

ПРЕДЛОГ ИЗМЕНИ И ДОПОЛНУВАЊА НА ЗАКОНОТ ЗА ДАНОК НА ДОДАДЕНА ВРЕДНОСТ

Владата на денешната седница го утврди текстот на Предлог-законот за изменување и дополнување на Законот за да...

Прочитајте повеќе